top of page

VERKKOSIVUT YRITYKSELLE MAKEESTI JA REILUUN HINTAAN!

Edulliset ja helppokäyttöiset Wix kotisivut yritykselle, pienyrittäjälle, toiminimelle tai yhdistykselle alkaen 380€

ONKOS NE VERKKOSIVUT OIKEESTI TÄRKEITÄ?

Varsinkin hyvät verkkosivut on!!! Alla on 5 syytä miksi...

1. Ne ovat usein ensimmäinen kosketuspinta yrityksen ja potentiaalisten asiakkaiden välillä. Laadukkaat verkkosivut luovat ammattimaisen ja luotettavan kuvan, mikä voi vakuuttaa vierailijat ja houkutella heidät palaamaan uudelleen. 2. Nykypäivänä ihmiset etsivät tuotteita ja palveluita ensisijaisesti verkosta. Hyvät verkkosivut takaavat sen, että yrityksesi on helposti löydettävissä hakukoneiden kautta, mikä voi tuoda lisää asiakkaita. 3. Ne tarjoavat mahdollisuuden jakaa tietoa yrityksestäsi, tuotteistasi ja palveluistasi. Ne voivat vastata yleisiin kysymyksiin ja auttaa asiakkaita ymmärtämään, mitä tarjoat. 4. Niiden kautta asiakkaat voivat helposti ottaa yhteyttä yritykseesi, tehdä varauksia tai ostoksia. Tämä parantaa asiakaspalvelua ja tekee liiketoiminnasta sujuvampaa. 5. Toimivat ja hyvin suunnitellut nettisivut voivat erottaa yrityksesi kilpailijoista. Ne osoittavat, että pysyt ajan tasalla ja välität asiakkaiden tarpeista.

Verkkosivujen tekijä Helsinki

Katso pieni video, jossa kerron nettisivujen tärkeydestä nykypäivänä, niiden suurista eduista sekä hieman siitä, mitä jos päätätkin tehdä nettisivut itse.

Verkkosivujen Vaikutus

MITEN VERKKOSIVUJEN SUUNNITTELU ALKAA?

1. Pidetään palaveri

Palaverissa käymme läpi sivuston tavoitteet, kohdeyleisön ja tyylin. Sinun visiosi on palaverin yksi tärkein osa, että sivuista tulee mieleiset!

2. Suunnittelu/ideointi

Suunnitteluprosessi käynnistyy niin että kokeilemme sivuilla eri tyylejä, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivan tavan ja ilmaista omia mielipiteitäsi.

3. Aletaan hommiin!

Sivujen kehitys on alkanut ja lähetän teille seurantalinkin josta pääsette tutkimaan kuinka uudet sivut alkavat rakentua.

4. Loppu tarkastus

Tarkastan perusteellisesti, että sivusto toimii saumattomasti eri selaimissa ja laitteissa, ja että kaikki linkit sekä toiminnot ovat kunnossa.

5. Julkaiseminen

Uudet verkkosivut on nyt täysin valmiina julkaisuun ja tarjoamaan kävijöilleen loisto palvelua verkkomaailmassa.

6. Älä unohda ylläpitoa ja päivityksiä

Tärkeä osa kotisivujesi elinkaarta on sen jatkuva ylläpito ja säännölliset päivitykset. On myös hyvä huomioida, että hakukoneet suosivat sivustoja, joita päivitetään säännöllisesti.

KOTISIVUJEN HINNAT - LÖYDÄ ITSELLESI HYVÄT SIVUT!

Millainen on hyvä nettisivu? Noh, multa löytyy 3 erilaista verkkosivuratkaisua eri hintaluokissa, joista voit valita juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. HUOM! Kaikki projektit ovat ainutlaatuisia, ja lopullinen nettisivujen hinta selkenee paremmin, kun olemme keskustelleet projektisi yksityiskohdista.

Me yhdessä rakennetaan sinulle tyylikkäät ja laadukkaat kotisivut edullisesti! 

Halvat nettisivut

Käyntikorttisivut alkaen 380

Hyvä valinta yrityksille, jotka haluavat luoda vakuuttavan ensivaikutelman digitaalisella käyntikortillaan

Sivujen sisältö:

✅1-2 sivuinen​

✅Yhteydenottolomake​

✅Kevyt hakukoneoptimointi​​ SEO

✅Responsiiviset sivut

✅Yhdistäminen sometileihin​

❌Efektit

❌Käyttökoulutus​

❌Galleria​

❌Tekoälyn graafinen suunnittelu​

❌Verkkotunnus (Domain)​

❌Monikieliset verkkosivut​

❌Wix verkkokauppa

❌Mainoskuva/video

Hienot kotisivut

Makeet verkkosivut alkaen 780

Loisto valinta yrityksille, jotka satsaavat verkkosivuihin – oli kyseessä iso tai pieni yritys

Sivujen sisältö:

✅3-5 sivuinen​

✅Yhteydenottolomake​

✅Perus hakukoneoptimointi​​ SEO

✅Responsiiviset sivut

✅Yhdistäminen sometileihin​

✅Kivat efektit

✅Kevyt käyttökoulutus​

✅Galleria​

✅Tekoälyn graafinen suunnittelu​

❌Verkkotunnus (Domain)​ vuodeksi

❌Monikieliset verkkosivut​

❌Wix verkkokauppa​​

❌Mainoskuva/video

Tehokkaat nettisivut

Kingi verkkosivut alkaen 2600

Kaikki tarvittava yhdellä iskulla – niille yrityksille, jotka tavoittelevat makeeta ilmettä ja huippuluokan verkkosivuja

Sivujen sisältö:

✅Yli 6 sivuinen​

✅Yhteydenottolomake​

✅Laaja hakukoneoptimointi​​ SEO

✅Responsiiviset sivut

✅Yhdistäminen sometileihin​

✅Makeet efektit

✅Laaja käyttökoulutus​

✅Galleria​

✅Makee tekoälyn graafinen suunnittelu​

✅Verkkotunnus (Domain) vuodeksi​

✅Monikieliset verkkosivut​

✅Wix verkkokauppa

✅Mainoskuva/video

On myös tärkeää huomioida, että verkkosivujen hintaan sisältyy aina myös muita kuluja. Verkkotunnuksen (Domainin) kustannukset ovat vain noin 15€ vuodessa, ja Wix-webhotellin hinta on yleensä noin 10€ kuukaudessa, riippuen verkkosivuston koosta ja valitusta palvelutasosta.

Oletko kiinnostunut kotisivujen ylläpidosta, jotta voit keskittyä muihin asioihin?

Ei hätää, siksi minä olen täällä auttamassa sinua!

TARVITKO KAVERIKSI VIELÄ VERKKOSIVUJEN YLLÄPITOPALVELUA?

Kotisivujen ylläpitoa

Säästä aikaa tai jopa rahaa

Unohda jatkuva sivujen päivitysten parissa puurtaminen. Minä otan ohjat käsiin ja huolehdin verkkosivujesi päivityksistä ja muokkauksista.

Sivujen sisältö on aina ajantasalla

Päivitän sivujasi säännöllisesti tai silloin kuin itse haluat, tuoreilla tiedoilla, uutisilla ja sisällöllä varmistaakseni, että kävijät löytävät aina relevanttia ja kiinnostavaa sisältöä.

Järkevä hinnoittelu

Koko verkkosivujen ylläpitopalvelun hinta juuri sun tarpeiden mukaan. Ei piilokuluja - vaan reilu peli, joka perustuu sivustosi kokoon ja kuinka usein haluat päivityksiä.

Vikojen etsintä ja korjaukset

Kukapa nyt vikoja tykkää sumplia? Älä tuhlaa aikaa ja hermoja verkkosivujesi teknisten vikojen etsimiseen tai korjaamiseen. Minä hoidan ne sun puolesta!

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ VERKKOSIVUISTA

Miksi WIX verkkosivujen tekoon?

Verkkosivujen luomisessa käytän WIX-alustaa. "Miks Wix? No siks!" Valitsemalla WIXin voin taata, että verkkosivustosi ovat modernit, toimivat ja näyttävät hyvältä ilman ylimääräistä teknistä vaivaa. Näin me kaikki säästämme reilusti aikaa eli RAHAA. WIXin helppokäyttöisyyden ansiosta myös sinä voit helposti oppia hallitsemaan ja päivittämään sivustoasi, mikä tekee siitä vieläkin kätevämmän valinnan. Kaiken lisäksi WIX tarjoaa kaikki tarvittavat lisäpalvelut, kuten yrityssähköpostit, analytiikkatyökalut ja verkkotunnuksen sekä paljon muuta tärkeää... Näin saat kaikki tarvitsemasi työkalut ja palvelut kätevästi yhdestä paikasta, mikä tekee siitä voittaja valinnan!

Onnistuuko tehdä WIX verkkokauppa?

Wix on yksi parhaista ratkaisuista verkkokaupalle, sillä se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia ja tehokasta sähköpostimarkkinointia uusien asiakkaiden tavoittamiseksi. Lisäksi Wix tarjoaa laajan valikoiman eri maksutavoille kuten: Visa, Mastercard, Discover, AMEX, Diners, CUP, JCB, Maestro Google Pay, Apple Pay, Affirm, Afretpay, iDEAL, Klarna, PayPal ja jopa Kryptovaluutat! Yms... Wix tarjoaa myös 24/7 asiakastuen, mikä takaa sinulle ja asiakkaillesi sujuvan käytön.

Mikä on avainsanatutkimus?

Avainsanatutkimus on prosessi, jossa analysoidaan ja valitaan ne avainsanat tai -fraasit, jotka ovat relevantteja ja tehokkaita käyttäjien hakukäyttäytymisen ymmärtämiseksi ja verkkosivuston näkyvyyden parantamiseksi hakukoneissa. Tämä prosessi on olennainen osa sekä SEO- että SEM-strategiaa. Avainsanatutkimuksen tavoitteena on tunnistaa ne sanat tai lauseet, joita käyttäjät todennäköisimmin käyttävät etsiessään tietoa, tuotteita tai palveluita verkosta. Hyvin valitut avainsanat voivat auttaa verkkosivustoa sijoittumaan korkeammalle hakutuloksissa ja houkuttelemaan enemmän kävijöitä.

Responsiivinen suunnittelu - Mitä se tarkoittaa ja miksi se on tärkeää?

Responsiivinen suunnittelu tarkoittaa verkkosivujen suunnittelua ja kehittämistä siten, että ne skaalautuvat ja muokkautuvat automaattisesti eri laitteiden ja näyttökokojen mukaan. Responsiivinen suunnittelu on super tärkeää, koska se varmistaa, että verkkosivut näyttävät ja toimivat optimaalisesti niin tietokoneilla, tableteilla kuin älypuhelimillakin. Tämä parantaa käyttökokemusta ja lisää sivuston käytettävyyttä, mikä puolestaan vaikuttaa positiivisesti kävijöiden sitoutumiseen ja sivuston suorituskykyyn.

Mitä tarkoittaa hakukoneoptimointi SEO?

SEO tarkoittaa verkkosivustojen optimointia niin, että ne näkyvät korkeammalla hakutuloksissa luonnollisesti, eli ilman maksullista mainontaa. Tavoitteena on parantaa verkkosivuston näkyvyyttä ja saada enemmän orgaanista liikennettä hakukoneista, kuten Googlesta. SEO:ssa keskitytään usein erilaisiin tekijöihin, kuten avainsanojen käyttöön, sisältöön, sivuston rakenteeseen, linkityksiin ja tekniseen suorituskykyyn. Tavoitteena on luoda laadukasta sisältöä, joka vastaa käyttäjien kysymyksiin ja tarpeisiin. Lisäksi pyritään parantamaan sivuston teknistä suorituskykyä ja houkuttelemaan laadukkaita linkityksiä muilta sivustoilta.

Mitä tarkoittaa hakukonemainonta eli SEM?

SEM viittaa mainontaan hakukoneissa, erityisesti maksettuun mainontaan, kuten Google AdWordsiin tai Bing Ads:iin. Toisin kuin SEO, SEM sisältää mainonnan, jossa maksat mainosten näkymisestä hakutuloksissa. (SEM) mainokset sijoitetaan hakutulosten ylä- ja alapuolelle sekä rinnalle hakukyselyihin liittyen. Mainosten sijoitus perustuu usein tarjouskilpailuun, jossa mainostajat tarjoavat hinnan siitä, kuinka paljon ovat valmiita maksamaan klikkauksista tai näyttökerrasta. SEM-mainonnassa on tärkeää valita oikeat avainsanat ja luoda houkuttelevia mainostekstejä, jotka houkuttelevat käyttäjiä klikkaamaan mainosta ja vierailemaan verkkosivustolla.

Miten verkkosivuja voi hyödyntää markkinoinnissa?

Verkkosivut ovat tehokas markkinointiväline, jota voidaan käyttää monin eri tavoin markkinointitavoitteiden saavuttamiseksi. Ne mahdollistavat yrityksen näkyvyyden laajalle yleisölle, markkinointiviestien levittämisen ja asiakkaan sitouttamisen. Sivujen avulla voidaan toteuttaa erilaisia markkinointitoimenpiteitä, kuten sisältömarkkinointia, hakukonemainontaa, sosiaalisen median markkinointia ja sähköpostimarkkinointia. Lisäksi verkkosivujen analytiikka tarjoaa arvokasta tietoa markkinoinnin tehokkuuden seurantaan ja jatkuvan optimoinnin mahdollistamiseen.

bottom of page